X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

Webinar iGene: stress, COMT en andere neurotransmitters

Aankomend webinar

Stress en relevante genen 

In dit webinar belichten we de impact van diverse genen op de gevoeligheid voor stress. Deze keer richten we ons minder op de al bekende genen COMT en MTHFR, en juist meer op de invloed van minder bekende genen zoals FKBP5, HTRA1+2, HNMT, OPRM1 en de interleukines..

Datum: donderdag 19 september

Tijd: 14:00 - 14:45

Meld je gratis aan voor het webinar

Wil je meekijken met de mogelijkheid om live vragen te stellen? Dan kun je je aanmelden met het volgende formulier.

Als je je aanmeldt sturen we je voor aanvang een uitnodiging via e-mail met uitleg. Ook krijg je vlak van tevoren nog een keer een herinnering met alle informatie die je nodig hebt.

Over de sprekers

Jan Koenders

Jan Koenders

Sinds 2020 neemt Jan binnen iGene de leiding over de externe contacten en de zakelijke ontwikkeling. Met een scherp oog zorgt hij ervoor dat onze diensten, waaronder iGene en het iGenius DNA-Dashboard, perfect aansluiten bij de behoeften van ons steeds diverser wordende klantenbestand. Zijn ervaring strekt zich uit van intensieve samenwerkingen met zorgprofessionals tot het betrekken van diverse stakeholders in de zorgsector. Hij heeft een achtergrond als leidinggevende bij MSD. Daarna heeft Jan zijn expertise ingezet om talrijke apotheken zakelijk te ondersteunen, naast zijn significante bijdragen aan de klant- en marktontwikkeling van verschillende apotheekgroothandels.

Eveline van der Wel

Drs. Eveline van der Wel

Eveline heeft jarenlange ervaring in het praktisch toepassen van DNA-kennis om haar cliënten beter te helpen. Naast het runnen van haar eigen praktijk, verzorgt ze regelmatig lezingen en bijscholingen over DNA en integratieve geneeskunde. Haar opleiding in geneeskunde en bedrijfskunde heeft ze uitgebreid met specialisaties in orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie.

Over iGene

iGene is in 2012 ontstaan uit een samenwerking tussen wetenschappers en technici uit verschillende disciplines, met de ambitie om de beste genetische zelftest ter wereld te leveren.

Wij vinden dat ieder individu het recht heeft om zich volledig anoniem te laten informeren over de laatste wetenschappelijke stand van zaken rondom de eigen gezondheid en de mogelijkheden om zijn of haar gezondheid op persoonlijk initiatief te verbeteren. Het is onze missie om mensen een gelukkiger leven te laten leiden door het toepassen van DNA-wetenschap.


Vragen over het webinar? Neem gerust contact op met Jan Koenders:
+31 643510613
j.koenders@igene.nl

logo iGene

Benieuwd naar onze vorige webinars?

Die zijn gratis te bekijken op ons YouTube kanaal.

iGene webinars

youtube-preview
Bekijk ons recentste webinar.

logo iGene

© Copyright 2024 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring
iGene / Oude Haven 102 / 6511 XH Nijmegen / +31 (0)10 310 4200 info@igene.eu