X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

de iGene app

Aandoeningen

"Inzicht in je eigen genetische aanleg voor verschillende aandoeningen"

Je krijgt alleen informatie over aandoeningen waarbij het in preventief opzicht zinvol is om iets te weten over je persoonlijke aanleg. Bijvoorbeeld omdat je met leefstijlaanpassingen, of door alert te zijn in vroegopsporing, zelf een bijdrage kunt leveren aan het voorkomen ervan.

Lees meer

Leefstijlprioriteiten

"Grip op je gezondheid"

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt, zodat je makkelijk prioriteiten kunt stellen. 

Lees meer

Kenmerken

"Leuk en handig om te weten"

Je (over)gevoeligheid voor cafeïne of alcohol. Je eventuele aanleg voor lactose-intolerantie. Je kans op rood haar. Leuke weetjes over jezelf.

Lees meer

Medicijngevoeligheid

"Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering" 

Een arts of apotheker kan deze informatie gebruiken om te bepalen welk geneesmiddel het beste bij jou past en sneller tot de juiste dosering te komen. Hiermee kunnen medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden voorkomen.

Lees meer

Farmaco profiel

"Informatie over jouw enzymwerking"

Uitgebreide informatie over jouw enzymwerking in de vorm van een farmacogenetisch profiel, dat je eenvoudig kunt delen met je huisarts of apotheker.

Lees meer

Berichten

Je ontvangt af en toe een berichtje, om de adviezen die voor jou relevant zijn nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Lees meer

logo iGene

© Copyright 2024 - iGene | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring
iGene / Oude Haven 102 / 6511 XH Nijmegen / +31 (0)10 310 4200 info@igene.eu