X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
Bestellen Tijdelijke actietarieven geldig t/m 30 september

Genetische aanleg voor norovirusresistentie

Norovirussen zijn zeer besmettelijke virussen die een voedselinfectie kunnen veroorzaken. Een voedselinfectie wordt gekenmerkt door buikklachten waaronder braken, buikpijn en buikkrampen. Vanwege genetische variatie is niet iedereen gevoelig voor elk type norovirus.

Norovirus resistentie en erfelijkheid

Verschillende mechanismen die de mens tegen het norovirus beschermen, zijn genetisch van aard. Zo is bekend dat het FUT2 gen een rol speelt in norovirus resistentie. Aan de hand van je DNA is daardoor een voorspelling te doen over jouw persoonlijke resistentie tegen het norovirus.

Jouw genetische aanleg voor norovirus resistentie checken

Vind je het interessant om te weten hoe het zit met jouw genetische aanleg voor norovirus resistentie? Als je een iGene Paspoort aanvraagt, heb je binnen 6 weken inzicht in je eigen DNA-profiel en kun je het meteen checken. Net als jouw genetische aanleg voor verschillende andere persoonlijke eigenschappen, uiterlijke kenmerken, aandoeningen en gevoeligheid voor medicatie.

iGene: gelukkiger leven dankzij de laatste wetenschappelijke inzichten

Naast informatie over verschillende persoonlijke kenmerken, krijg je met een iGene Paspoort ook informatie over tal van aandoeningen waarbij erfelijkheid een rol speelt. Daarnaast ontvang je gerichte informatie waarmee je jouw kans hierop zelf kunt helpen verkleinen. Zolang je gebruik maakt van onze berichtenservice blijf je informatie ontvangen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Langer gezond blijven dankzij de kennis van de genen

Met een persoonlijk iGene Paspoort krijg je praktisch en betrouwbaar leefstijladvies, gebaseerd op je eigen DNA-profiel.

Betrouwbaar
Inzichten en adviezen op basis van jouw eigen DNA.

Veilig en Anoniem
Je privacy volledig gegarandeerd.

Betrouwbaar
Gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde informatie.

Benieuwd of een iGene Paspoort iets voor jou is? Kom er achter in 7 vragen.

DOE DE QUICK-CHECK

Download de app

Apple store Google store

Nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.

Adres

iGene
Oude Haven 102
6511 XH Nijmegen Nederland
+31 (0)10 310 4200 info@igene.eu