X

IS EEN DNA-TEST IETS VOOR MIJ?

5 sterren in Apple en Google store
iGene DNA-test bestellen Vanaf 99 euroActie geldig t/m 30 april.

iGene Paspoort

Inhoud pakketten

De resultaten van de iGene DNA-test worden overzichtelijk gepresenteerd in je persoonlijke iGene Paspoort. Je kunt het raadplegen met de iGene-App of downloaden als PDF-rapport. Afhankelijk van het gekozen pakket bestaat het uit één of meerdere onderdelen. Je kunt later ook met een 'in-app' aankoop een onderdeel toevoegen. 


Persoonlijke kenmerken

Interessante weetjes over jezelf zoals je gevoeligheid voor cafeïne (misschien heb jij gewoon een extra kopje nodig om wakker te worden), je alcoholovergevoeligheid of een mogelijke gluten- of lactose-intolerantie

 

Opgenomen in pakket:

iGene BASIC
iGene FARMA
iGene HEALTH

Medicijngevoeligheid

"Sneller de juiste medicijnen in de goede dosering" 

Een overzicht van jouw genetische gevoeligheid voor een groot aantal veelgebruikte medicijnen. Die informatie kan een arts of apotheker gebruiken om sneller het juiste medicijn of dosering te vinden die het best bij jou past. Hiermee kunnen bepaalde medicatiefouten en onnodige bijwerkingen worden helpen voorkomen.

Opgenomen in pakket:

iGene FARMA
iGene HEALTH

Onderdelen:


Enzymwerking

In je iGene Paspoort is een farmacogenetisch profiel opgenomen dat je op eenvoudige wijze kunt delen met je huisarts of apotheker. Apothekers kunnen de dosering van medicijnen aanpassen op basis van jouw farmacogenetische profiel.

Opgenomen in pakket:

iGene FARMA
iGene HEALTH

Onderwerpen:


Aandoeningen

"Inzicht in je eigen genetische aanleg voor verschillende aandoeningen"

Op welke ziektes heb jij genetisch gezien een verhoogde of juist verlaagde kans? Dit zijn allemaal aandoeningen waarbij het in preventief opzicht zinvol is om kennis van je eigen aanleg te hebben. Met het oog op eventuele leefstijlaanpassingen of alertheid in vroegopsporing.

Opgenomen in pakket:

iGene HEALTH

Leefstijladviezen

"Grip op je leefstijl"

Blijkt dat je genetische aanleg hebt voor een bepaalde aandoening? Dan ontvang je gerichte preventie-informatie. Je ziet meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt, zodat je makkelijk prioriteiten kunt stellen. 

Opgenomen in pakket:

iGene HEALTH

Onderwerpen:


Bestel nu 
je DNA-test met korting

(actieprijzen geldig tot einde maand)

Kies je DNA-test

 

Download de app

Apple store Google store

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang een bericht zodra we een nieuwe erfelijke eigenschap of aandoening toevoegen aan het iGene Paspoort.